Behöver en golvslipning

Hej på er! Nu är denna säsongen avslutad och frågan är om inte våran avslutningsfest har rubbat hela lokalens golv, jösses vad klibbigt det är och jag har varit här två dagar i rad nu och försökt att slipa bort det. Det försvinner dock inte så jag tror att jag får ringa efter golvslipning som får komma hit till Helsingborg och se om de kan göra några underverk. Egentligen hade vi nog behövt ett helt nytt golv för det är väldigt gammalt, men jag tänker att det bästa är att ringa och höra mig lite för. Jag vet inte heller hur vår ekonomi ser ut och sen har jag inte en aning om hur stor prisskillnaden är en golvslipning och ett helt nytt golv, givetvis är det dyrare med nytt golv eftersom att det går åt mer material. Klubbhuset har sett likadant ut sedan jag första gången satte min fot här inne, vilket var när jag var en liten grabb bara. Så ni kanske förstår att det inte bara är en golvslipning som skulle vara nödvändigt i den här kåken, det mest optimala hade varit att göra en totalrenovering av hela huset men jag tror inte att det hade varit möjligt med tanke på de kostnader som det skulle innebära. Det finns däremot något i de här väggarna som gör att man inte vill riva lokalen, man får upp de där minnena från första gången man satte foten här och det jag kan tycka att den charmen är väldigt fin. Att det var till den här föreningen som man skulle viga halva sitt liv, man påminns varje gång. Nej om jag skulle sluta att drömma mig bort för att få någonting gjort istället och ganska ringa till någon firma för att beställa golvslipning. Ni får ha en riktigt god dag och jag hoppas att solen lyser på er lika härligt som den gör hos oss i Helsingborg.