Fira in helgen med thaimassage

Hejsan hoppsan bloggen! Jag vet att ni tycker om att få tips och finns det någon dag som jag vill ge er ett avslappnande och härligt tips så är det självklart på en fredag som idag. Som ni vet så är jag en person som uppskattar den där lilla vardagslyxen i livet och thaimassage är för mig en av de sakerna. Att efter en tung arbetsvecka bara lägga sig ner på en massagebänk och få njuta av en skön thaimassage, det är så man ska runda av arbetsveckan mina läsare. Många kan uppfatta thaimassage som en ganska tuff och hårdhänt behandling, jag kan hålla med. Men med tiden så lär man sig dock hantera det och resultatet är alltid lika härligt, kroppen känns helt mjuk och några stela muskler finns inte på långa vägar. Jag vet att det har pratats en del om thaimassage här på bloggen och det är en del av er i Solna som undrar ifall det finns något bra ställe i närheten. Solna är en kommun som jag har väldigt bra koll på och jag kan faktiskt meddela att jag vet ett ställe som erbjuder thaimassage, nämligen Djäkne Massage & Spa. Tyvärr har jag inte haft möjligheten att upptäcka det här stället än men utifrån vad jag har hört från vänner så ska det vara värt ett besök. Känner ni att idag är det läge att lyxa till det lite och få fira in helgen rejält, börja med en thaimassage direkt efter jobbet och sen njut av en god middag på en fin restaurang. Bor ni dessutom i närheten av Solna så har ni fått ett till litet tips som jag tycker ni ska lägga till minnet. Det kan mycket väl bli så att jag testar en thaimassage på Djäkne Massage & Spa och då kommer jag givetvis skriva ett inlägg om det! Ha det fint!