Kontakta Lekebergs Hydraulik

Tjabba tjena hallå bloggen!

Ärade kollegor i industribranschen här kommer en rekommendation till er som har en verksamhet där hydraulik används dagligen. Jag har hittat ett gäng som hjälpte mig med min hydraulikmotor till en av våra maskiner på jobbet i Skellefteå. Företaget jag pratar om är Lekebergs Hydraulik och visst är det härligt när jag kommer med ett tips på ett företag som bedriver sin verksamhet ända nere från Skåne upp till Skellefteå. Dessutom är Lekebergs Hydraulik ett företag som har en tämligen avancerad bransch, jag har svårt att se att det är många företagare som har gedigna kunskaper inom hydraulik och jag ska erkänna att jag är inte en av dom som besitter den kompetensen. Jag vet givetvis vad det är för fenomen men jag kan absolut inte serva eller reparera någon hydraulikpump eller motor och är det riktigt schysst att det finns ett företag här uppe i Skellefteå som kan hjälpa mig med det när det strula. Tro mig alla maskiner i en fabrik börjar strula någon gång och då står man där lite lätt irriterad för att man inte kan göra någonting åt det. Jag har nog rabblat upp ett helt lexikon av svordomar vid flera tillfällen då våra maskiner har slutat fungera och det lär jag förmodligen fortsätta att göra men jag kommer numera veta om att de maskiner som drivs med hjälp av hydraulik kommer att bli fixade så fort som möjligt. För ett år sedan så hade jag antagligen skrotat något som gick sönder och köpt nytt istället för att få det reparerat. Men nu är det nya tider och ur ett ekonomiskt perspektiv så kan jag säga att det är betydligt billigare att få sina maskiner reparerade istället för att köpa någon ny, speciellt med tanke på att produktionen av maskiner inte är jättehög här uppe i Skellefteå.