Ledarskapsutveckling och coachning

Hej igen! Vad kul att det är så många av er som har hittat tillbaka hit till min blogg nu gång på gång och att ni dessutom har börjat engagera er så pass mycket nere i kommentarerna. Någonting som faktiskt har varit oerhört efterfrågat bland er läsare att jag ska dela med mig av här på bloggen är ju det här med ledarskapsutveckling och coachning då många av er vet att jag har skrivit om det förut. Nu så verkar det vara rätt så många av er som, precis som jag, befinner er i Skövde, Falköping, Skara och Lidköping med mera som har bett mig att skriva en rekommendation på företag där man kan få hjälp med detta om det nu är så att man befinner sig i något av dessa områden.

Det företaget som jag här idag därför skulle vilja ta och dela med mig av heter inget mindre än Sylvia K Persson och jag tycker verkligen absolut att det är till just henne som man ska vända sig ifall det är så att man är sugen på coachning eller ledarskapsutveckling och befinner sig i de ovannämnda områdena, som sagt. Sylvia K Persson är oerhört kunnig och engagerad när det kommer till det som hon sysslar med och därför så kan jag varmt rekommendera henne och hennes tjänster. Hon arbetar mycket med hästar och det är även därför som jag tycker att hon är ett spännande alternativ att vända sig till! Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er och att ni dessutom finner det som ni söker hos Sylvia K Persson. Jag kan passa på att slänga in en liten länk här någonstans i inlägget så att ni snabbt och smidigt kan ta och klicka er vidare!